Bli ny med oss!

Hilde Ottem er en profilert og anerkjent makeup-artist/stylist med over 20 års erfaring. Hun har jobbet for diverse store magasiner og er stylist for flere av Norges fremste artister og kulturpersonligheter. Hun holder også kurs i makeup og klesstil for privatkunder der hun gir tips og råd til hvordan å finne sin egen stil og gjøre bedre innkjøp til garderoben.

For 4 år siden begynte hun å jobbe som stylist for C-Optikk og har siden blitt en spesialist innenfor brillemote. Fordi brillene sitter så sentrert i ansiktet og skaper mye av personligheten vår er det viktig at den spiller på vår ansiktsform, stil og farge. Briller trenger ikke bare være praktiske, men kan være en viktig del av stylingen din. Hilde synes det er like gøy hver gang hennes kunder finner sine nye briller og nå håper hun å kunne hjelpe deg med å finne dine!

Ring eller send oss en mail for å sette opp gratis time med Hilde tirsdag 26.september. Hun hjelper deg å finne dine nye briller og gir deg tips og råd til hva som kler deg.

Velkommen!